Nikada se Nemojte Udati za Čovjeka sa OVIM Navikama

12 October 2017

Zamislite da ste u braku sa momkom koji vas ne poštuje, koji ne zaslužuje velike stvari u životu. I on vas vidi kao svoju ženu i ništa više! Da, tvoj život će biti pakao.

Uzmite malo vremena prije nego što se zaljubite, odlučite prvo da li je tip koji vas zanima vredan svog vremena, ljubavi i života. Čak i ako ste mislili izaći sa njim, dobro ga upoznajete! Prođite kroz ove navike, ako ima većinu njih, onda se držite dalje od njega.

Površno mišljenje

Tip koji vam ne vjeruje u potpunosti će uvek ograničavati vas bez obzira koliko vam je lojalan ili koliko ga volite. Ovi uslovi će uvijek biti tamo. On će vas zaustaviti od obavljanja normalnih stvari u životu, u strahu od nečeg lošeg. Izgleda kao noćna mora!

Svaki čovek sa takvom negativnošću ima pun potencijal da vam uništi život. Bolje je izbaciti takvog momka, da ne bude kasno.

Pravila veze za njega ne znače ništa

Svaka veza ima neka osnovna pravila, a ako ih momak i dalje razbija, to znači da nema poštovanja prema vama ili ovom odnosu.

Ako taj momak opet to radi, onda to ukazuje da ne vrijedi.

Daje vam sekundarni tretman

U vezi se sve zasniva na davanju i primanju. Ako ste vi ti koji se trudi, dok on ne čini ništa, vaš život će biti nesrećan.

Nema smisla u uspostavljanju takve veze, prije ili kasnije ćete zažaliti zbog vaše odluke da se udate za njega.

Prekomjerni izgovori

Izgovori su najbolji način da kažete: “Imam nešto važnije da uradim, a to meni nije važno” – kraj priče.

Ako često traži izgovor i priča nema smisla, onda je očigledno da nešto ne štima! Trebalo bi da prestaneš trošiti vrijeme na njega.

Ubijaju razgovor

Dobar je govornik i to je odlično. Ali kad moraš da kažeš nešto, on te prekrida i počinje svoju priču. To je još jedan način da se kaže: “Ne zanima me tvoj osećaj ili šta imaš da kažeš.”

Ubija svaki razgovor; ovo pokazuje koliko ste zanemarljivi za njega. Ne možeš toliko ignorisati cijelog svog života.

On je previše oprezan

Bez obzira koliko ga volite, oboma vam je potrebno malo ličnog prostora kako biste mogli ispravno funkcionisati i raditi svakodnevne poslove.

Kada muškarci zavise od nas više nego što je potrebno, to znači da oni imaju probleme. Odrasli koji su tome skloni nisu normalni.

Nezreo u svojim poslovima

Ako je nezreo, on se odriče ljudi nakon malih rasprava.

On nije prava osoba za vas, jer on lako može da vas otpiše. Nestrpljenje nije dobra osobina kod muškaraca.

Puši

Ne može da prestane da puši, bez obzira koliko puta ti je obećao. Ali ako momak sa kojeg želite da se udate ne udovolji vašem zahtjevu, onda to znači da u njegovom životu ne posjedujete posebno mesto.

Izvor slika: insaneftw.com

Nikada se Nemojte Udati za Čovjeka sa OVIM Navikama
1
Komentari
Neueste Artikel