Ovaj Čovjek Tvrdi da Dolazi Iz 2048. i Upozorava Nas na Užasne Nesreće Koje Dolaze

11 October 2017

Vanzemaljske invazije u posljednje vrijeme postaju sve više i više predskazane. Postoji mnogo načina na koje ljudi govore kako će se svijet završiti, ali je invazija vanzemaljaca najčešća. Evo čovjeka koji kaže da je došao iz budućnosti i upozorava nas o dolaznoj vanzemaljskoj invaziji. Da mu vjerujemo?

Briant Johnsona je uhapsila policija Kasper, zadužena za prekomjerno alkoholisanje u javnosti. Stajao je sa strane ulice i kada je policija otišla da ga uhapsi, rekao je da je putovao iz 2048. godine.

Rekao je da su ga vanzemaljci zaista napili, nakon čega je stajao na ogromnoj podlozi, a potom je bio poslat do 2017. godine. Takođe je rekao da bi trebalo da bude transportovan do 2018. godine, ali je završio godinu dana ranije.

Imao je krvave oči, vodene oči, dok je govorio i od njega je dolazio snažan miris alkohola. Takođe je stvorio mnogo uznemiravanja kada je odveden u sobu za hitne slučajeve. Policija Kaspera potom mu je dala test i otkrili sadržaj alkohola 136.

Vodeći astrofizičar rekao je da je moguće putovanje kroz vrijeme. Međutim, da li je ova priča o ovom čovjeku istinita, ili samo još jedna prljavština pijanice? Izgleda da ćemo saznati 2048!

Izvor slika: awesomeftw.com

 

Ovaj Čovjek Tvrdi da Dolazi Iz 2048. i Upozorava Nas na Užasne Nesreće Koje Dolaze
1
Komentari
Neueste Artikel