Privlačni Učitelji su Podijelili sa Nama Uvrnute Priče o Tome Kako je Kada se Đaci Zacopaju u Vas

11 October 2017

U filmovima ponekad vidimo kako se djeca i tinejdžeri zaljubljuju u svoje nastavnike. To je nevino, razumljivo, ali kako to izgleda iz perspektive nastavnika? Vole li doći na nastavu i vidjeti kako ih neko od 14 godina gleda zaljubljeno? Privlačni nastavnici na Redditu su odgovarali na pitanje: “Znate li koji đaci su bili zaljubljeni u vas?” Evo nekoliko najboljih odgovora:

AlbusDumbyDoor

“Treniram navijačice i djevojčice iz 6. razreda imaju nekoliko zaljubljivanja. Uvijek me pitaju o mojoj trenutnoj djevojci i onda se upoređuju sa njom. Ona je visoka, vitka plavuša? Pa i ja sam, često kažu! Neke mi crtaju slike a neke stoje blizu mene na času i slučajno se naslone.”

Quetzlthethird

Kao nastavnica engleskog u Japanu, sjećam se kako me je jedan japanski đak stalno ispitivao o omiljenoj hrani. Pored toga što me je stalno pitao da izađemo, ja bih rekla možda drugi put.

Rapid_spidermonkey

Bio sam nastavnik hemije i primijetio sam kako me uvijek ista učenica gleda. Dolazila bi u moju kancelariju da flertuje i traži pomoć, ali nije znala da sam gej.

Everlong12

“Trenutno predajem i đak iz 6. razreda bulji u mene. Samo sjedi i gleda. Možda to radi jer sam čudna, ali uvijek je zanimljivo pogledati kako bulji. Kada se okrenem, on se okrene odmah i gleda sa strane!”

Coaster26

“Kao nastavnica u osnovnoj školi, stalno dobijam ispisane kartice i male rukotvorine. Ono što mije je zanimljivo je da kada god se djeca trkaju u školi, uberu mi cvijeće pored puta i donesu.”

Somealderaan

“Kao muški nastavnik, moram osigurati da sam profesionalan. Zbog toga osiguravam uvijek da imam svjedoke. Moja vrata su uvijek otvorena ako pričam sa đakom. Ako roditelji zakasne da ih pokupe, pitajte ih ko sačeka sa djecom dok oni ne dođu.”

SkepticWolf

“Kao nastavnica iz Novog Zelanda predajem u Americi. Veoma je očigledno kada se đak zaljubi u mene ili me samo provejrava. Stalno mi bulje u dekolte i pričaju međusobno o tome.”

Maxxters

“Ja sam učiteljica i prilično mi je jasno kada me đaci provjeravaju. Na kraju razreda đaci uvijek popunjavaju formulare gdje trebaju odgovoriti šta najviše vole kod učiteljice. Neki odgovore da vole kako je učiteljica slatka. To mi je laskavo ali istovremeno i čudno.”

Izvor slika: awesomeftw.com

Privlačni Učitelji su Podijelili sa Nama Uvrnute Priče o Tome Kako je Kada se Đaci Zacopaju u Vas
1
Komentari
Neueste Artikel